SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Jakob Ivar Ekvall
Livetips: WESTKUST, Deportees och Beverly Kills

Varje onsdag tipsar vi om livespelningar, här kommer några utvalda.

Beverly Kills

Under hösten släpps nytt material på Welfare Sounds, i samband med en omfattande Europa-turné och ännu fler festivalspelningar i Norden. När de dessutom blivit kallade för en av de mest energiska och emotionellt laddade livebanden i Sverige efter endast ett och ett halvt år som band, så ser framtiden onekligen ljus ut för Beverly Kills.

Den 16 augusti spelar bandet på Rotundan i Halmstad. En spelning ni inte vill missa.

WESTKUST

Shoegaze-/noisepopbandet WESTKUST släppte i våras sitt andra album, självbetitlade "Westkust". Det var det första på fyra år, sen 2015 års "Last Forever". Då slog dom igenom brett och blev hyllade i såväl Sverige som USA, och massor av andra länder.

Den 14 september spelar bandet på Debaser i Stockholm.

Deportees

Umeåbandet Deportees har försett oss med tröstande, storslagen och fullkomligt briljant poprock i över tio år – kända för sin perfekta kombination av politiska budskap, detaljrika arrangemang och stora känslor. De släppte nyligen singeln "Covered in Dreams" inför deras kommande album "All Future" som släpps 11 oktober.

Ikväll spelar bandet på Trädgården i Stockholm med support av Freja The Dragon. Förköp är slutsålt men det finns ett par hundra biljetter att köpa i dörren.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa