SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Ny musik: Minami Deutsch, Body of Light och Roseph
Minami Deutsch

Idag släppte Minami Deutsch / 南ドイツ sin sexspårs-EP ”Can´t Get There” som ges ut via Höga Nord Rekords. Bandet är ett japansk krautrockband som bildades av Kyotaro Miula i Tokyo 2014. Det motoriska ändlösa drivet tillsammans med det psykedeliska soundet påminner om legender som Harmonia och Neu!. I låten “Nishi No Jiku” möter lågmäld japansk text minimalistisk techno.

Se dem live på Hus 7 bredvid Slaktkyrkan i Stockholm den 8:e september.

Roseph

Bandet Roseph som bildades 2017 är Örebrobaserade och består av kvartetten Josef O’Leary, David Engquist, Erik Lyding och Gabriel Henricson. De brinner för starka dynamiska melodier och snygga arrangemang och de beskriver själva sin stil som gitarrdriven pop med influenser från blues och soul. Idag släpper de singeln “Passionfruit”, en reflektion över ett dramatiskt uppbrott mellan två individer och om hur det påverkar deras liv.

Body of Light

Bröderna Alexander och Andrew Jarson i Body of Light släppte idag sitt album “Time To Kill”. Vi har uppmärksammat dem tidigare och kan nu konstatera att de är fullkomligt beroendeframkallande. Lyssna på låten “Stormy” och låt er svepas med i en ström av elektromagnetiska vågor.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa