SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Hannah Nyström
Nya släpp: Hanna Järver och Black Marble

Varje fredag tipsar vi om nya släpp, den här veckan två från Hanna Järver och Black Marble.Hanna Järver

Låtskrivaren, artisten och producenten Hanna Järver släppte förra veckan singeln “tusen täta lögner in” från hennes andra album med samma namn som kommer 25 september via Smuggler Recordings. I den suggestiva medföljande musikvideon som Hanna själv har regisserat i samarbete med Hannah Nyström, skildrar hon tillsammans med Simon Fored ett destruktivt kärlekspar vars våldsamma passion går överstyr och mynnar ut i blod och död. Hanna förklarar:

- Jag har verkligen gått all in skräckfilm på den här skivan, både med mina videos och pressbilder. Kanske är det delvis för att avdramatisera det som skildras på den en aning. Å andra sidan kan det ju rent emotionellt kännas ungefär som att bli mördad i en splatterfilm när ett förhållande tar slut.

Black Marble

Det Los Angeles-baserade projektet Black Marble bestående av Chris Stewart släpper idag nya EP:n “I Must Be Living Twice” på Sacred Bones. Med sin kombination av pulserande rytmer, det bästa av det tidiga åttiotalets mörker och samtida texter skapar han melankolisk och varm synthwave, som i låten “Poison Tree”.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa