SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Korine gör en streamad livespelning efter inställd turné

Philadelphiabaserade Korine fick ställa in sin vårturné och streamar inatt en livespelning på Twitch som vi på SAVANT är med och anordnar.

Social distansering är nu på riktigt och artister och band världen över börjar anordna livestreamade spelningar. En av dem är synthpopduon Korine som består av Morgy Ramone och Trey Frye fick nyligen ställa in sin planerade vårturné i sviterna av COVID-19 och kommer under natten till måndag kl 03:00 svensk tid att hålla en livestreamad spelning på Twitch, där publiken kan chatta och skicka donationer. Inför spelningen berättar de att de kommer att spela nya låtar och att de planerar en ny turné till sensommaren/hösten.

Under 2019 släppte de singlarna "To You" och "Uncrossed" och är på gång med ett nytt album och kommer att släppa ny musik under de kommande månaderna.

Inför spelningen skriver Korine:

“Come hang in the chat with us and enjoy the show from the comfort of your couch,” Korine add. “And to clarify for those asking: There is a donate button at the bottom of our twitch page that links directly to our PayPal. This is not required but appreciated 🖤”

Se deras livespelning på Twitch nedan:
No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
Artikeln handlar om
Av
Redaktionen

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa