SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Press
PREMIÄR: Need For Speed - "Race For Life"

Idag får vi romantisk och elektronisk indie från Malmö när vi står för premiären av Need For Speed's singel "Race For Life".

Malmöduon Need For Speed med Martin Nilsson och Felix Mårtensson släppte sitt efterlängtade debutalbum “Split Visions” i november förra året på Adrian Recordings. Ett nyanserat och djupt album med en stor palett av känslor och en längtan sprungen ur att ta sig ur destruktiva mönster med förhoppningen att någon tar emot den villkorslösa kärleken. Med ett subtilt mörker, delikata synthar och tunga droppar av elektroniska tårar utforskar Need For Speed de romantiska och svala vrårna av elektronisk popmusik.

I dag har SAVANT äran att hålla i premiären av den nya singeln ”Race For Life” som de inleder sitt 2020 med, drömmig indiepop med influenser av brittisk house och element av gospel. Singeln är en ny version av låten “Race For Life” från debutalbumet och släpps imorgon digitalt men som ni redan nu kan lyssna på här på SAVANT.

Missa inte deras spelningar (som förhoppningsvis fortfarande blir av) den 8 maj på Platens Bar i Linköping och den 9 maj på Brillo i Stockholm.

Premiärlyssna på låten nedan.


No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa