SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Dennis Dirksen
Musikradar: KRUXET, Lights A.M. och Friska Viljor

Friska Viljor

Friska Viljor är ett forever fynd, som i vintras släppte det hjärtskärande albumet Broken, efterföljt av en omfattande Tysklandsturné. När Broken passerade 1 miljon spelningar i mars släppte dom singeln Regrets innehållande två osläppta demos, Never Over och What Have I Done?.

KRUXET

Varbergsbandet KRUXET består av syskonen Liza & David Arvidsson. I början av februari släppte dom singeln Östermalm? Södermalm? Varbergs torg? Göteborg?.

Redan efter de första takterna fastnar jag för soundet. Av texten att tyda handlar låten om våra uttröttade Tinder-tummar där en bara vill hitta den där jävla kärleken.

KRUXET kanske inte har hittat sin kärlek än men jag har däremot hittat min kärlek till KRUXET och jag är säker på att låten kommer spelas både på Östermalm, Södermalm, Varbergs Torg och i Göteborg i sommar.

Lights A.M.

Erlend Eilertsen, även känd från det norska elektroniska rockbandet Essence Of Mind, har släppt sin debut-EP, Shine our lights, med tidlös elektronisk musik från norr.

De melodiska och futuristiska låtarna rör sig mellan dov industriell ambient och drömmig behaglig syntpop. Vi får ta del av en spirituell resa med djupt känslomässiga texter om att vilja leva mer inifrån och ut, sida vid sida om sina svarta hål.

Lights A.M har den elektroniska nyckeln till mitt hjärta, både känslosamt och upplyftande.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa