SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Mike McMillin
Deportees släpper musikvideo till "Time Is The Tiger"
Deportees släppte i slutet av april singeln "Time Is The Tiger" från deras kommande EP "Re-dreaming" som släpps den 17 maj. Idag släpper de en musikvideo till singeln.
En video som fångade låtens teman om eskapism och att bryta sig loss från vardagens ekorrhjul

Regissör Peder Bergstrand säger:

— Vi ville göra en sorts "Into the Wild" och en "Easy Rider" på skateboard” säger regissören Peder Bergstrand. "En video som fångade låtens teman om eskapism och att bryta sig loss från vardagens ekorrhjul".

Musikvideon till Deportees "Time is the Tiger" spelades in under en helg i öknen och nationalparken Joshua Tree i Kalifornien, USA, med ett minimalt team för att bibehålla låtens intima känsla. Filmfotografen/regissören Mike McMillin följde skateboardåkare och vagabonden Mike "Trast" Lopez  i två dagar på en episk resa genom öknen på hans skateboard.

Foto: Mike McMillin
'Time Is The Tiger' är en hommage till löftet om ett liv menat för något mer än att endast uthärdas.

Sångaren i Deportees Peder Stenberg säger:

"Time Is The Tiger" är en hommage till löftet om ett liv menat för något mer än att endast uthärdas. Vi ville att det visuella skulle fånga just denna längtan så när regissören Peder Bergstrand föreslog att de skulle följa Trast när han åkte skateboard i öknen så resonerade det perfekt med den idéen. Tack och lov var det inte jag på brädan, mina framtänder i plast är en konstant påminnelse om vilken usel skateboard-åkare jag var när jag var i min ungdom.

Se musikvideon till "Time Is The Tiger" nedan:

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
Artikeln handlar om
Av
Kim Wijk

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa