SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Max Kjellberg
Domus släpper singeln "Weightless Dreams"
Domus är ett Stockholmsbaserat band som består av Henrik Sunbring och Thobias Eidevald. Tillsammans skapar de spännande experimentell musik bortom tid och rum. Under våren 2018 släppte de sin första singel och följde sedan upp med en EP i september samma år.
Den kosmiska syntmagin är pågående, har en eterisk känsla och försätter lyssnaren i ett tillstånd av harmoni, påverkar en på olika frekvenser likt thetavågor.Idag släpps deras nya singel "Weightless Dreams", en instrumental resa genom en oåtkomlig, flyktig och stundtals förvrängd dröm. Den kosmiska syntmagin är pågående, har en eterisk känsla och försätter lyssnaren i ett tillstånd av harmoni, påverkar en på olika frekvenser likt thetavågor. Låten behandlar ordlöst de existentiella gåtorna och de eviga frågorna. Med ett metodiskt bakgrundsbeat kalibrerat mot effektfullt smattrade rytmik uppstår en elektronisk och syntetisk helhet.Subtila nyanser och skiftningar, filtrerat genom analog värme, öppnar ditt undermedvetna på ett både psykedeliskt och spirituellt plan.

Subtila nyanser och skiftningar, filtrerat genom analog värme, öppnar ditt undermedvetna på ett både psykedeliskt och spirituellt plan. Det mörka ger en ny dimension till den redan upprymda känslan.

Lyssna på "Weightless Dreams" och se videon gjord av Clara Lidström och Marcus Malmström nedan.
No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
Artikeln handlar om
Av
Maria Engberg

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa