SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Loella Billner
Isabel, we need you and your Fake Love
Första gången jag hörde talas om Isabel Neib var när hennes dåvarande band, KHOE, var förband till Little Jinder på rockklubben Pipeline i Sundsvall. Bättre uppvärmning av scenen har jag inte sett sen Little Jinder var förband åt Markus Krunegård på Debaser 2014.
”Jag har sjungit sen jag var tio och detta är nog det mest nervösa uppträdandet jag gjort i mitt liv”

Nu släpper Isabel Neib sin debutsingel "Fake Love" i eget namn. Releasefesten är på Obaren i Stockholm. Bakom all champagne, räkor och kreditkort finns denna oväntade scen som gång på gång levererar nya lovande artister.

Isabel är en naturlig talang och självklar stjärna på pophimlen. Hon är samtidigt så otroligt ödmjuk och säger efter första låten: "Jag har sjungit sen jag var tio och detta är nog det mest nervösa uppträdandet jag gjort i mitt liv".

Under konserten bjuder hon även upp sin far på scen, där han håller ett tal för att hedra Isabel och hennes musik. Det är något fint med att Isabel Neib solodebuterar den 21 mars, samma dag som Namibias självständighetsdag.

Sist av allt kör Isabel "Fake Love" som är en vacker kombination av ledsna och samtidigt hoppfulla melodier och textrader. Lite som att gråta samtidigt som en skrattar fast med en känsla av lättnad.

Lägg Isabel Neib på minnet och lägg till "Fake Love" i din spellista och kom över det där exet nu.

Isabel, we need you and your "Fake Love".

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
Artikeln handlar om
Av
Kim Wijk

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa