SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Kim Wijk
Lista över livescener som du kan supporta genom att köpa presentkort

Den senaste tiden har varit brutal för artister, musikscener och klubbarrangörer som behövt ställa in eller boka om spelningar. Scenerna står nu tomma och med en osäker framtid. Det finns flera sätt att supporta din favoritscen på, ett är att inte be om återbetalning för biljetter och en annan är att köpa ett presentkort.

Vi har därför listat några livescener som erbjuder presentkort som är ett enkelt sätt för alla att hjälpa här och nu, så vi kan fortsätta att se spelningar på våra favorithak även i framtiden.

Slaktkyrkan

Stockholm

Slaktkyrkan och Hus7 är en nödvändig plats för oss dödliga, som en flykt från vardagen och för att dämpa sina Berlin-cravings. Ni kan köpa presentkort som gäller för både spelningar och i baren. Tips är att dela bilden på presentkort på sociala medier och uppmana andra att också köpa.

Köp här ⟶

Pustervik

Göteborg

Köp en Support Ticket till Pustervik som du kan använda för att gå på framtida spelningar.

Köp här ⟶

Plan B

Malmö

"We wanna be here for you when this shit is over. Ironically, we don't have a plan B." För att supporta Plan B kan du köpa presentkort, merch, virtual beer m.m.

Köp här ⟶

Snotty Seaside

Stockholm

Snotty Seaside har sen starten för ett knappt år sen arrangerat över hundra spelningar och är en viktig del i Stockholms kulturliv. Swisha 123 509 44 04 (Kitsilano AB) och skriv ditt namn i meddelandet så kan du använda det senare på Snotty.

Babel

Malmö

Köp här ⟶

Debaser Strand

Stockholm

Köp här ⟶

Vi fyller på listan kontinuerligt. Saknas något? Tipsa oss så lägger vi in det.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
Artikeln handlar om
No items found.
Av
Redaktionen
No items found.
Hittade inga relaterade artiklar
No items found.
No items found.

Fortsätt läsa