SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Björn Wallin
Live(stream)tips: Slowgold, ABU NEIN och Gula Gången

Varje onsdag tipsar vi om livespelningar, här kommer några utvalda streamade spelningar med Slowgold, ABU NEIN och Gula Gången.

Slowgold

4 april

Amanda Werne från Göteborg gör under namnet Slowgold mörk drömrock, som låter och känns som en helt egen värld. Nyligen släppte hon sin sjätte fullängdare "Aska" och efter att ha påbörjat sin turné med spelningar bland annat på Katalin i Uppsala och på Storsjöteatern i Östersund har hon fått boka om resten av turnén. Däremot har vi möjligheten att se henne spela live på en streamad stödgala som hålls på och för Pustervik i Göteborg.

Länk till Facebook-event

ABU NEIN

4 april

Malmöbaserade elektroniska trion ABU NEIN består av Dennis Lood (Abu Aljahim), Erica Li Lundqvist (Abu Iblis) och Anders Nordensson (Abu Jinn). De kommer alla från olika musikaliska bakgrunder som tillsammans fusioneras till en genreöverskridande romantisk, sotig och sakral ljudbild.

Efter att deras spelningar på bland annat Snotty Seaside i Stockholm har blivit inställda så kommer de göra sin första streamade spelning.

Länk till Facebook-event

Gula Gången

9 april

Den 6e april släpper Gula Gången sitt debutalbum "Spela Allt Från Ditt Hjärta" och strax därefter kommer bandet göra sin första livesända spelning.

Länk till Facebook-event

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa