SAVANT † 2022-09-01
Foto:
LIVE-tips: girl in red, Alessandro Cortini, Nadja Evelina och KÅRP
girl in red

girl in red är ett projekt av Marie Ulven från Norge. Inspirerad av Maries egna problem med mentala hälsan och sexualitet, blev hennes musik lika ärlig och autentisk som hennes karaktär. Marie har alltid haft en stadig och direkt kontakt med sina fans och på så sätt har hon alltid kunnat uppmana till känslig men relevant konversation med den unga skaran av fanbasen.

Senare i år släpper girl in red EP:n "chapter 2" och den 11 november spelar hon på Bar Brooklyn i Stockholm.

Alessandro Cortini

Alessandro Cortini är en italiensk musiker, låtskrivare, multi-instrumentalist och kompositör. Känd lika mycket för sina olika soloprojekt SONOIO, modwheelmood och blindoldfreak – som för sitt omfattande bidrag åt Nine Inch Nails som studio/live-musiker.

Den 6 november spelar han på Slaktkyrkan i Stockholm.

Nadja Evelina

Tidigare i år släppte Nadja Evelina debutalbumet "Vi?" via sitt egna skivbolag Hjärtat Recordings. Med full makt över sitt konstnärskap hoppas hon att hennes vision hörs tydligare än någonsin – det måste kännas, annars kan det vara.

Den 13 juli spelar hon på #popapark, ett evenemang anordnat av PopagandaParkteatern.

KÅRP

Göteborgskollektivet KÅRP tar med den senaste singeln ”Kuiper Belt” ett nytt grepp om det kosmos som vi alla befinner oss i. Bandet debuterade för två år sedan med låten ”Therapist^2” och sedan dess har de släppt singlar som ”Freak Smile” och ”Devotion”. För att följa upp fjolårets framgångar släpper KÅRP singeln ”Kuiper Belt” och i april släpptes debutalbumet med titeln ”Album I”.

Den 13 juli spelar KÅRP på #popapark, ett evenemang anordnat av PopagandaParkteatern.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa