SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Hilda Randulv
LIVE-tips: Makthaverskan, Westkust och Gula Gången
Makthaverskan

Dödspopbandet Makthaverskan som har jämförts med band som Broder Daniel, släppte nyligen dubbelsingeln "Demands/Onkel". Den 15 juni spelar de på Plan B i Malmö. På Plan B spelar även Allvaret och Björns Vänner.

Westkust

Shoegaze-/noisepopbandet Westkust spelar även de på Plan B, fast dagen innan den 14 juni. Tidigare i vår släppte de sitt självbetitlade album "Westkust". Ifall ni inte har lyssnat på Westkust än, gör det nu.

Gula Gången

"Lika somrigt och härligt och fritt som att bli skjutsad på pakethållaren på din kompis brorsas cykel med trefemmor i armarna känns Gula Gången.

Det är fuck allt med ett skratt, hög energi och en spegel av ljud, som ett möte mellan Doktor Kosmos och Säkert! På en skogsväg mot badsjön. Musik som påminner oss om varför vi älskar popmusik, varför vi blir kära och varför vi är vid liv.

Debutsingeln ”dum dum dum” har hyllats av flera av landets stora musikbloggar men resan för Gula Gången har precis börjat. Nu gör bandet en av sommarens få spelningar på Bar Brooklyn. And it will be beautiful!" skriver de på Facebook-eventet.

Den 14 juni spelar bandet på Bar Brooklyn i Stockholm.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa