SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Fredrik Stål
Livetips: 36h Ingrid, Memoria och Byråkrat

Varje onsdag tipsar vi om livespelningar, här kommer några utvalda med Memoria, Byråkrat och Ingrid Studios streamade festival 36h Ingrid.

De senaste veckorna har varit förjävliga för livescener, artister och klubbar – men som Linn Koch-Emmery skrev på sin Instagram "there has been a summer and will be again". Vi kommer stå där och strängas på en spelning igen, kanske inte just nu men väldigt snart. Så vi vill uppmana alla att fortsätta planera era framtida konsertbesök och vill även tipsa om att köpa presentkort eller support-biljett från er favoritscen, då hjälper ni dem här och nu.

Vi har gjort en lista över livescener som erbjuder presentkort och om du köper det nu så har du garanterat glömt det utlägget när du väl går på spelningen.

36h Ingrid

27-29 mars, Ingrid Live – Twitch

Ingrid Studios bjuder in artister som Linn Koch-Emmery, Esther, Alice Boman, Tussilago, Freja The Dragon, GRANT, Jenny Wilson och Thomas Stenström att göra livestreamade spelningar som kommer att sändas på Ingrids Twitch-konto.

"Som om världen inte var konstig nog innan den här senaste smockan så är vi nu mer förvirrade än någonsin. Svårt att skilja upp från ner, mörkt från ljust, klokt från dumt. Det enda vi vet med säkerhet är att vi kan och vill spela musik, så det kommer vi att göra." skriver de i eventet på Facebook.

Memoria

10 oktober, The Hush Hush Club, Jönköping

Tess de la Cour levererar tät och djup darkwave under namnet Memoria, ett soloprojekt som hon har på sidan av bandet Snake och Riot Grrrl Sessions. I höstas släppte hon debutalbumet "Cravings" som Maria från SAVANT beskrev "Mullrande syntar, monotont trummande och ödesmättad gitarr bygger en atmosfär som hugger tag på djupet, allt draperat med Tess kraftfulla röst."

Den 10 oktober spelar Memoria och AvantgardetThe Hush Hush Club i Jönköping.

Byråkrat.

20 maj, Fängelset, Göteborg

Byråkrat. är skapat av Martin Roos och består numera av Martin själv, Heikki Kiviaho (bas) och Mattias Axelsson (gitarr). Även om musiken är sprunget ur en idé att skapa instrumental musik för kontoret, så passar det även väldigt bra att se live. Låtarna är är ofta namngivna efter kontorsord som "Tjänstedesign" och "Kompetensbehov" och jag kan inte annat än att nyfiket undra om Martin i detta nu slipar på nästa singel – "Hemmakontor".

Oavsett, missa inte Byråkrat på Fängelset i Göteborg den 20 maj!

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa