SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Nona Limmen
Livetips: Mythologen, Dolce och Chelsea Wolfe
Chelsea Wolfe

1 april, Nalen, Stockholm

Chelsea Wolfe är en amerikansk sångerska, låtskrivare och musiker med norska och tyska rötter. Hennes verk innehåller tunga och storslagna element av goth rock och doom metal. I höstas släppte hon albumet "Birth of Violence". En mörk och vacker resa med rustika akustiska gitarrer, tyngd av cinematiska och orkestrala inslag.

Mythologen

13 mars, Hus 7, Stockholm

Göteborgsbaserade formgivaren och musikern Alexander Palmestål aka Mythologen är inte rädd för att utmana och med ett förflutet i band som Pistol Disco och Iberia utgör han redan en del av västkustens populärkulturella ryggrad och historia. Det är ett mysterium att inte fler fått upp ögonen för Palmeståls musik.

Dolce

21 februari, Slaktkyrkan, Stockholm

Dolce debuterade 2014 ur en gemensam nyfikenhet och skaparlust och man har sedan dess format det som är nu; en duo som låter popen färgas av jazz och visa och med klanger av drömmar och moln. Anna Levander och Leopold Nilsson låter influenser från band som Beach House möta svensk vistradition. Resultatet är vackert och eget. Möt ett band som har hittat sin form och sin ton.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa