SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Gaia Padovan
Livetips: oplen, Trädet, Ljung och Diamond Is Forever

Den här veckan vill vi tipsa om några livespelningar där det blir elektroniskt och postpunk med oplen, Trädet, Ljung och Diamond Is Forever.

Ljung

4 september, Oceanen, Göteborg

Vi har tidigare skrivit om Olivia Ljungquists elektroniska projekt, Ljung som i våras släppte sin debut-EP "Eden" som redan vid öppningsspåret fängslar mig med de bestämda och domedagsljudnde ackorden, man känner att det är något nytt som behöver ta form. Det är mörka, mäktiga ljudbilder och ljudvågor tränger sig igenom allt. Imorgon spelar hon på OCEANEN i Göteborg. Missa inte!

Länk till event

oplen + Trädet

7 november, Smedjan, Stockholm

Henrik Sunbring från Domus och tidigare medlem i Agent Side Grinder spelar med sitt soloprojekt oplen som gör malande vild elektronika. Under kvällen gör även Gustaf Järver aka Trädet, ljud och bildkonstnär ett analogt/ambient set.

Länk till event

Diamond Is Forever

4 september, Oceanen, Göteborg

Diamond Is Forever har lyckats skapa en säregen explosiv post-punk. Bandet tog sin form under vintern 2019 och efter att ha inlett med flera spelningar i Stockholm och Göteborg släppte tidigare i år singlarna “Connection”, “In Frequency” och “Eternity”. Imorgon spelar de på OCEANEN i Göteborg samma kväll som elektroniska Ljung.

Länk till event

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa