SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Ken Andersson
Livetips: Saigon, Esther och Offermose

Varje onsdag tipsar vi om livespelningar, här kommer några utvalda med Saigon och Esther som är supportakter till HOLY på Slaktkyrkan och Offermose.

Saigon

28 feb, Slaktkyrkan, Stockholm

Saigon startades i Berlin runt 2011 och det numera Stockholmsbaserade bandet består av Siri Jennefelt, Oskar Carls, Linus Hillborg och Dennis Egberth. De har uppmärksammats för sina uttrycksfulla och explosiva liveframträdanden. I höstas släppte de sitt fjärde album "IIII", där de fångat sitt live sound och den karaktäristiska blandningen av maskinliknande rytmer, mörka syntmattor, skrikande gitarrer och starka melodier som är Saigon.

Esther

28 feb, Slaktkyrkan, Stockholm

2019 släppte Esther singeln "Follow Me Home" med en releasefest på Lilla Baren på Riche. Med sin elektriska vibrafon, sång och genialiska låtskrivande, har Esther fått en speciell plats i mångas hjärtan och spellistor. Under hösten har hon varit supportakt till Deportees och i vår ska hon turnera med Amason.

Offermose

20 mars, Slaktkyrkan, Stockholm

Offermose, som även spelar i Kulma, tar oss med på en dyster resa genom en värld av evig sorg. Mörka, repetitiva trollformler genom monotona synthar som påminner om den allra bästa 70-tals krauten.

Den 20 mars bjuder Klubb Död in Of the Wand & the Moon och Offermose till Slaktkyrkan i Stockholm.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa