SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Musikradar: Chasms och Aux Animaux

Varje måndag uppmärksammar vi några artister och band som vi håller lite extra koll på just nu.Chasms

Chasms bildades 2011 i San Francisco och består av producenten, sångaren och gitarristen Jess Labrador och bassisten Shannon Madden. De skapar kraftfulla, rytmiska och eteriska ljudbilder med mörka basgångar och emotionella texter. Tidigare i år släppte de albumet “The Mirage” och nyligen även den drömska singeln “Until It Happens To You”.


Aux Animaux

Stockholmsbaserade Aux Animaux bildades när Ghosty träffade Jons i slutet av 2015. De släppte två singlar 2017 och debut-EP:n “Black Holes” 2018. När Jons lämnade bandet för att skriva, fortsatte Aux Animaux som ett soloprojekt. Två nya singlar från den kommande andra EP släpptes och följdes upp av turnéer i Sverige, England, Danmark, Tyskland och Finland.

Ghosty är en självlärd musiker som har arbetat som professionell basgitarrist i flera år, på scenen sjunger hon och växlar mellan theremin och basgitarr. Med en kombination av samplade elektroniska trummor, analoga synthar och drömsk röst skapar hon nostalgisk och tungt svävande synthwave med kusliga element, som i låten “Phonophobia”.


No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa