SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Musikradar: Lust For Youth, Chelsea Wolfe och GLOK

Lust For Youth

Svensk-danska Lust for Youth består av Malthe Fischer och Hannes Norrvide. I juni släppte de ett självbetitlat album på skivbolaget "Sacred Bones". På SAVANT-redaktionen går synthpopdrömmen ”Venus de Milo” på repeat.

Chelsea Wolfe


Chelsea Wolfe är en amerikansk sångerska, låtskrivare och musiker med norska och tyska rötter. Hennes verk innehåller tunga och storslagna element av gothrock och doommetal. Tidigare i år släpptes singeln "The Mother Road" från hennes kommande album "Birth of Violence". En mörk och vacker resa med rustika akustiska gitarrer, tyngd av cinematiska och orkestrala inslag.

GLOK

Musikern Andy Bell (tidigare från Ride, Hurricane, Oasis och Beady Eye) är personen bakom det instrumentala elektroniska projektet GLOK. För några år sedan släpptes låtar anonymt tills Andy avslöjande att det var hans skapelse. Han ville att musiken skulle existera utanför några förutsägelser. Låten ”Dissident”, nästan 20 minuter lång, är ett konstverk fullt av suggestiva effekter med influenser av krautrock, 70-tal och synthwave.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa