SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Hilda Randulv
Ny musik: Agent Blå, Marcus Admund Funck och Underbara Ingenting

Agent Blå

Agent blå är inte som andra indieband i Sverige. Dom har redan från första singeln "Strand" 2015 väckt känslor hos sin publik som inte många lyckas med. Idag släpper de albumet "Morning Thoughts", som dessutom är det sista släppet från skivbolaget Luxury.

Marcus Admund Funck

Marcus Admund Funck och Paulina Palmgren släpper singeln ”Holly, Lie!”.

Marcus berättar om låten:

— Jag har aldrig varit rädd för att dö eller att vara för mig själv. Men jag får panik av tanken att andra ska lämna mig. På alla olika sätt, tanken att aldrig få se enperson igen. I höstas fick min pappa en hjärtinfarkt medan jag drack G&T i Krakow. Han överlevde och jag tillägnar denna till honom. OBS, han heter Mats.

Underbara Ingenting

Idag den 10 maj släpper Sofie i Underbara Ingenting debut-EP:n ”Blodet flyter nånstans bredvid”, följt av två releasespelningar. En i Scalakällaren den 16 maj och en på Makeriet i Örebro den 11 maj.

Sofie berättar om EP:n:

— Den består av fem varma, fundersamma, lekfulla och vemodiga låtar jag skrivit, spelat in och producerat själv. Alla är olika med gemensamma nämnaren att de cirkulerar kring ord och händelser som har vägrat lämna mitt huvud senaste året.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa