SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Adrian Pehrson
Nya släpp: Thomas Stenström och Anna Leone

Varje fredag tipsar vi om nya släpp, den här veckan två från Thomas Stenström och Anna Leone.Thomas Stenström

Förra våren släppte Thomas Stenström EP:n "Uddevalla Dreamer" och sedan sitt fjärde album “Dreamer” som blev något av förra årets soundtrack. Nu är det dags för ännu ett drömmande släpp, singeln “Röda himlar” som vi fick en craving efter redan när vi hörde den första gången på den streamade minifestivalen 36h Ingrid. Då var den inte riktigt klar enligt Thomas men nu är den onekligen det och får en att önska att man kunde resa vart som helst.


Anna Leone

Stockholmsbaserade Anna Leone släppte sin hyllade debut-EP “Wandered Away” 2018 och igår följde hon upp med singeln "Wondering" från debutalbumet som kommer senare i år.

Den nya låten är producerad av Paul Butler (Michael Kiwanuka, Hurray For The Riff Raff) och drar in oss i hennes känsliga men kompromisslöst ärliga universum.

- Den nya sången jag skrivit handlar om isolering, men också om helande. Jag kan bara hoppas att det är detta folk tar till sig av musiken. Jag har länge haft att göra med ångest och depressioner, och på mitt första album kulminerar alla dessa känslor. Det är fortfarande smärtsamt för mig att lyssna på, men det är bra tror jag. Det känns renande, berättar hon.


No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa