SAVANT † 2022-09-01
Foto:
PREMIÄR: Coral – "better"

Bakom Coral hittar vi Miranda Coral Engholm som började sin karriär efter studenten, genom att dela med sig av sin musik genom Soundcloud. Därefter kom debutsingeln ”find me wrong” i september i år – debutsingeln som skulle komma att bli omskriven både nationellt och internationellt, och som idag har nästintill 100 000 lyssningar på Spotify.

Genom Feverish (Cuntrie, Stainwasher, Benz...) släpper nu Coral ny musik ännu en gång och vi på SAVANT är mer än glada över att kunna premiärspela den nya singeln här idag. Singeln ”better” är enligt Miranda själv en slags break-up låt, den handlar om att sakna, jämföra, längta och sörja. Låten får en att vilja säga tack samtidigt som låten också får en att vilja säga fuck you – allt på samma gång.

Låten får en att vilja säga tack samtidigt som låten också får en att vilja säga fuck you – allt på samma gång.

Och som om inte en alldeles magisk singel var nog så släpps den tillsammans med en musikvideo. Videon, som är filmad genom en mobiltelefon under en resa i Sydamerika, går perfekt ihop med den enkla men sköra musiken. Den fångar känslan som vi alla haft – ensamma i ett baksäte stirrandes på världen utanför när vi regisserar vår egna musikvideo i fantasin. Singeln och videon blir tillsammans ett perfekt par, ett kärt återseende av Coral – för alla oss vilsna vintersjälar.

Premiärlyssna på "better" nedan.
No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
Artikeln handlar om
Av
Julia Hvalgren
No items found.
Hittade inga relaterade artiklar
No items found.
No items found.

Fortsätt läsa