SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Kristina Kvammen
PREMIÄR: Malin Sallstedt – "Undress The Truth"
Malin Sallstedt släpper i maj 2019 debutalbumet "Bloom Free" som består av åtta intima låtar där vi kan höra hennes personliga tonspråk och ta del av hennes fantastiska låtskrivande.

I låten ”Undress the truth” beskriver hon poetiskt och utelämnande rädslan för att öppna sig, visa sig sårbar och säga sin innersta sanning. Rakt från hjärtat kommer insikten om hur skrämmande men samtidigt betryggande det kan kännas att ha någon som kan se rakt igenom en. Hennes varma och vackra röst är lugnande och samspelar stämningsfullt med musiken. En känsla av hennes närvaro dröjer sig kvar länge.

Hennes varma och vackra röst är lugnande och samspelar stämningsfullt med musiken. En känsla av hennes närvaro dröjer sig kvar länge.

Malin berättar om låten:

"Föreställ dig en takvåning någonstans i Toscana vid solnedgång, där dagens sista strålar envist skiner in genom panoramavyn, med utsikt mot någon pittoresk fjällby i fjärran. Framför dig ett halvfullt glas vin med en halvtom flaska intill. Ljudet av en aningen ostämd gitarr, klingar i vardagsrummet med italienskt stengolv, som du struntar i att stämma för du bara måste fortsätta på det som porlar ur dig. En känsla som sakta men säkert gör sig begriplig på pappret framför dig. Insikten som berusar och strömmar upp genom hela kroppen och...
Second or third drink,
I’ll wash it right down so
I’ll be drunk enough to say I love you."

"Undress The Truth" släpps den 17e april. Den 24e maj släpper hon även sitt debutalbum "Bloom free" och har i samband med det releasekonsert på Teater Tre i Stockholm.

Premiärlyssna på "Undress The Truth" nedan:

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
No items found.
Hittade inga relaterade artiklar
No items found.
No items found.

Fortsätt läsa