SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Sophia Schrank
PREMIÄR: ROOM8 – "Jasmine Night"

Imorgon släpper den Los Angeles-baserade duon ROOM8 ”Jasmine Night” som blir den tredje och sista singeln från det kommande albumet ”Transduction” och idag har vi premiär för singeln.

Tillsammans bygger duon ett eget tidlöst elektroniskt ljudlandskap som liknar ett musikaliskt filmverk. På "Jasmine Night" har duon även tillfälligt besök av sångerskan Jesika Miller. Med nostalgisk flimrande new wave, vibrerande synthar och bombastiskt sound skänker låten oss trygghet och tröst, när skuggorna och mörkret inom oss försöker ta över.

Med nostalgisk flimrande new wave, vibrerande synthar och bombastiskt sound skänker låten oss trygghet och tröst, när skuggorna och mörkret inom oss försöker ta över.

Duon berättar om singeln:

"Ibland i Los Angeles-natten kan man känna en otrolig doft som driver igenom luften och dalgångar. Tillsammans med vedrök och våta skogslöv är doften av Jasmine en av våra favoriter. 'Jasmine Night' skrevs under en tid där en familjemedlem kämpade med en allvarligt sjukdom och resten är upp till lyssnaren att tolka. Jesika Miller som är sångerska i ROOM8’s liveband står för sången och dyker upp på flertalet låtar på Transduction-albumet."

Förhandslyssna på "Jasmine Night" nedan och pre-save:a singeln här.
No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
Artikeln handlar om
Av
Redaktionen
No items found.
Hittade inga relaterade artiklar
No items found.
No items found.

Fortsätt läsa