SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Press
Radar: Evil House Party, Ela Minus och Oas Musik

På veckans radar har vi några projekt som vi håller lite extra koll på just nu, Evil House Party, Ela Minus och Oas Musik.Evil House Party

Evil House Party består av Emma Acs och Jacob Formann (Communions, Mini Esco). I fredags släppte de sin debutsingel “Wicked” på Third Coming Records, en mörk, vibrerande och bitterljuv låt med hämndlystna undertoner.

Ela Minus

Den Brooklynbaserade musikern och producenten Ela Minus släppte nyligen singeln “megapunk” via Domino Recording, energisk och varm techno som beskrivs som upplyftande musik för mörka tider.

Oas Musik

Oas Musik är ett soloprojekt som utgörs av Albert Sten (Diamond Is Forever).

När idéerna har rört sig utanför de kollektiva ramarna, har Oas Musik blivit Alberts fristad för uttryck både tanke-, visuellt- och ljudmässigt. Projektet tog avstamp ur en nyfunnen nyfikenhet att börja skriva musik på svenska, och ett upptäckt tomrum som gav plats för att kombinera det med elektronisk och ambient musik.

I fredags släpptes den experimentella singeln “Sanningen”, den första låten från den kommande EP:n “Premiär”, som släpps senare i höst.


No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa