SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Radar: Miserable, Sovereign och Suburban Living

På veckans radar har vi några projekt som vi håller lite extra koll på just nu, Miserable, Sovereign och Suburban Living.Miserable

Miserable är ett Los Angelesbaserat soloprojekt som består av Kristina Esfandiari (fd Whirr, King Woman). Hennes intensiva shoegaze förvandlar ångest och sorgsenhet till någonting vackert med sitt tunga, men ändå passionerade och svävande sound.

Lyssna på nya singeln “Damned to Love You” här nedanför.


Sovereign

Köpenhamnsbandet Sovereign som består av August Andersen, Louis Gjerrild och Frederik Milland har precis släppt debutsingeln “Smitten by Love”, en låt full av energisk och drömmande shoegaze. Texten uppmanar lyssnarna att ta sina känslor på allvar istället för att trycka undan hur de verkligen känner.

- Låten handlar om vår fascination av förälskelse och hur vi ofta övertygar oss om att vi är kär i någon bara för att vi vill känna själva känslan så mycket. På det sättet hindrar vi oss från att faktiskt bli kär, säger Frederik Milland.


Suburban Living

Philadelphiabaserade bandet Suburban Living som utgörs av Wesley Bunch, Chris Radwanski, Mike Cammarata och Peter Pantina skapar melodisk drömpop sedan 2015 då de släppte sitt självbetitlade debutalbum. Året därpå kom albumet “Almost Paradise” som de spelade in med Jeff Zeigler (The War On Drugs, Nothing, Kurt Vile).

Nu har det kommit till vår kännedom att de äntligen släpper sitt tredje album “How to be Human” i höst. Lyssna nedanför på singeln “Main Street” från den kommande skivan.


No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
No items found.
Hittade inga relaterade artiklar
No items found.
No items found.

Fortsätt läsa