SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Press
Radar: Silveräpplen och Apparat

På veckans radar har vi två projekt som vi håller lite extra koll på just nu, Silveräpplen och Apparat.Silveräpplen

Silveräpplen är ett spännande och innovativt Göteborgsbaserat projekt som utgörs av Simeon Pappinen Hillert. Med nordisk melankoli och suggestiva synthar skapar han en egensinnig musikalisk värld, en evig soluppgång av varma, långsamma technodrömmar.

Tidigare i år släpptes “Pretentious Lofi Inc. EP” och det ryktas om att mer ny musik är på gång. Lyssna på en av låtarna, “Take Me, I Am Yours”, från senaste EP:n här nedanför.


Apparat

Berlinbaserade Apparat är ett elektroniskt soloprojekt bestående av Sascha Ring (Moderat m.fl.). Han har gjort sig känd för sin elegiska techno och sina djupa orkestrala popballader där han nyanserat kombinerar programmerade ljud med analoga instrument.

Då han på senaste tiden fokuserat på film-, TV- och teaterproduktioner släpptes i fredags “Soundtracks: Stay Still”, ett soundtrack till den tysk, italienska independentfilmen “Stay Still”, skriven och regisserad av Elisa Mishto. Vi tipsar om spåret “Bad Kingdom - Lulu’s Version” och ser fram emot filmens släpp som blivit framflyttat på grund av omständigheterna.


No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa