SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Ebba G. Ågren
VIDEOPREMIÄR: STAINWASHER – "Drying"

STAINWASHER är en av de mest intressanta och experimentella akterna i Sverige just nu. Hon släppte nyligen singeln "Drying" via Feverish och idag gör vi premiär för videon som producerats av multikonstnären Ebba G. Ågren som även spelar i bandet wy.

Videon har ett konstnärligt djup och ger en kropp åt låten som blir hypnotisk. Ebba tar fram de vackra detaljerna som händer omkring oss hela tiden, men som vi aldrig ger oss tid till att stanna och beundra, som att se en blomma, blomma ut och torka.

Ebba tar fram de vackra detaljerna som händer omkring oss hela tiden, men som vi aldrig ger oss tid till att stanna och beundra

Ebba G. Ågren berättar om videon:

"Det är alltid spännande att jobba tillsammans med STAINWASHER eftersom hon också är konstnär. Vi får blanda våra olika uttryck och koncept och det slutar ofta med ett resultat som inte liknar något vi gjort förut. Det är väldigt kul. Till Drying hade STAINWASHER väldigt tydliga teman som vi sedan tolkade tillsammans. Jag tycker väldigt mycket om vårt samarbete eftersom vi alltid lyckas skapa något som vi båda älskar fastän vi har ganska olika uttryck som konstnärer.”

Spana in videon till "Drying" nedan.
No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
Artikeln handlar om
Av
Redaktionen

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa