SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Leonard Eastgrove
VIDEOPREMIÄR: Visiteur – "Cell Block Lawyer"

Stockholmsbaserade technoglam-bandet Visiteur debuterade i 2018 med party bangern "Royalty". I samband med att de idag släpper singeln "Cell Block Lawyer" gör vi premiär för videon till den.

Bandet berättar om videon och låten:

"Videon kretsar kring the 'Cell Block Lawyer' som porträtteras av vår fabulöse dansare Hypeman. Han dök upp i sångaren Sir Boyfriends famn när denne hoppade ned från scenen på Debaser Strand för att dansa vals. Nästa gig var Hypeman med uppe på scenen, och när vi skulle plåta honom för skivomslaget till discodängan 'Kiss Kiss Bang Bang' slutade det med att vi filmade en musikvideo istället.

När det var dags för ny musikvideo kunde vi inte göra annat än att ringa in Hypeman, som dök upp med en helt ny outfit och karaktär för ändamålet.

Videon är inspelad i vår replokal och visar hur en helt vanlig kväll med Visiteur ser ut, under strikt ledning av 'The Cell Block Lawyer'. Vi repar hårt och ofta för vi ska bli det första bandet som uppträder på månen.

Låten 'Cell Block Lawyer' har varit en publikfavorit länge och är en av de första låtarna vi skrev som Visitörer, efter att ha lämnat våra rockigare influenser till förmån för synthpop och dansmusik. Den kan mycket väl vara startskottet på det vi nu kallar 'techno glam'."

Spana in videon till "Cell Block Lawyer" nedan.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
Artikeln handlar om
Av
Redaktionen
No items found.
Hittade inga relaterade artiklar
No items found.
No items found.

Fortsätt läsa