SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Pressbild
Musikradar: Vånna Inget, Francis Moon, Hildur Höglind och D4ARKSTAR

Vånna Inget

Den punkinfluerade gruppen Vånna Inget bestående av Karolina Engdahl, Tommy Tift, Christine Owman, Andréas Almqvist och Joel Nevrup, släppte i fredags albumet "Utopi" via Gaphals. Är veckan svårstartad rekommenderar jag starkt kaffe och "Utopi" på högsta volym.

Vånna Inget spelar på Debaser i Stockholm den 30 maj.

Francis Moon

Den svenska indieartisten Francis Moon släppte i slutet av april singeln "Spring Sun", en låt som handlar om lyckligare tider, och är en lovsång till blomstrande natur, ung kärlek och det efterlängtade solskenet efter vinterns fasta grepp.

Hildur Höglind

Hildur Höglind är en musiker och låtskrivare från Blekinge som med ett unikt sound och uttryck framför låtar både själv med gitarr och med fullt band. I hennes texter fokuserar hon på känslor och hon inspireras av litteratur, drömmar, känslor och människor och håller inte tillbaka att skriva om psykisk ohälsa och existentiell ångest.

Vill även rekommendera hennes tidigare album "Poems" som hon släppte i 2018 som är aningen mer avskalat och otroligt vackert.

Den 3 maj släppte hon singeln "Further Apart".

D4ARKSTAR

D4RKSTAR är ett soloprojekt inom genre shoegaze/emo/electronica och drivs av Andreas Lindh. Den 3 maj släppte han EPn "Dystopian Nightmare/Revolutionary Morning".

D4RKSTAR spelar även på Kafe 44 den 9 maj.

No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa