SAVANT † 2022-09-01
Foto:
Alexander Antser
PREMIÄR: ViVii - “One Day”

Idag står vi för premiären av ViVii's nya singel “One Day”.

ViVii består av sångarna, multi-instrumentalisterna och tillika gifta paret Caroline och Emil Jonsson från Göteborg, samt producenten Anders Eckeborn från Uppsala. Tillsammans drömmer bandet om en bättre värld genom musik och har med sina romantiska texter och drömska pop fått fans långt utanför hemstädernas gränser.

Under hösten 2020 släppte ViVii de tre singlarna “Summer of 99”, “Rendezvous” och “Fool Alone” och idag har SAVANT äran att hålla i premiären av singeln “One Day” som släpps imorgon, ytterligare ett exempel på bandets outtröttliga förmåga att skriva beroendeframkallande och förförisk musik.

One Day” kom till när ViVii var på sin första USA-turné 2019 och beskriver det intensiva ögonblicket just innan allting rasar och tar slut. Då sanningen är självklar men lögnen fortfarande vacker och självbedrägeriet gångbart. Med bitterljuva stavelser och melodiska villfarelser tar ViVii med oss till slutets startgrop just innan avstamp då allt fortfarande är möjligt.

- För två år sedan på en takterrass i Brooklyn hade vi en avskedsfest för några vänner som hade följt med oss på vår USA-turné. Det slutade med att vi tre i bandet var kvar sist, vilket oftast är fallet. Det började regna och vi började sjunga på en melodi som har följt med oss sedan dess. “One Day” är resultatet av denna melodi och vi brukar alltid sjunga den tillsammans precis innan vi gå upp på scen, berättar ViVii.

Lyssna på “One Day” här nedanför.


No items found.
Följ vår kanal på YouTube för att se fler SAVANT Live Sessions.
Följ vår spellista, SAVANT Musikradar, för att upptäcka ny musik
Artikeln handlar om
Av
Maria Engberg

Du kanske även gillar

No items found.
No items found.

Fortsätt läsa